Beoordelingen van Lithos Eindhoven

Recente recensies van Lithos Eindhoven

5 sterren na 94 reviews

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Een absolute aanrader! Geweldige service.

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

I placed an online order for bifteki and left a note that i want tzaziki instead of fries. The pickup time of my order was 19:40. My order was ready with fries at 20:00. This was not the first time my order was late. I like their food a lot but when ordering online, they serve food later than they promise and they don't read the note. -1 star for not reading the note and -1 star for late preparation.

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Gerechten goed op smaak en lekker met voldoende grote portie per prrsoon Visgerecht op schaal is lastig te transporteren of fiets of scooter.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

goede service, professioneel en zeker lekkere eten!

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de bestelling niet klaar toen we aankwamen. Sterker nog, door een computerstoring moesten ze nog beginnen. Dat zou 12 minuten duren, maar duurde helaas een half uur. Op zich geen probleem, maar ben dan eerlijk. Daarnaast kregen we geen drankje aangeboden terwijl we aan het wachten waren. Eenmaal thuis zat er weinig friet bij en ontbrak de roomsaus. Het was verder wel lekker, maar zal niet snel thuis meer bestellen en eerder in het restaurant gaan eten.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk, en ruim voldoende. je waant je zo weer in griekenland

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker en de bediening vriendelijk. Jammer dat ze niet bezorgen.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer prima!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker. We hebben genoten.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd super lekker en warm helemaa top

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer heerlijk gegeten! Het eten was op tijd bezorgd en alles was netjes verpakt.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, erg jammer dat er knoflooksaus in plaats van tzatziki bij zat.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, snel klaar, ruime hoeveelheid, gastvrij

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten!! Het was veel en nog goed warm. Echt een aanrader!!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gegeten, en snelle bezorging. Top!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Hopelijk mag het snel weer in het restaurant dat zou het nog beter maken.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er een mail met een verkeerde levertijd verzonden was, daarom moest ik bellen om het alsnog op de gevraagde tijd geleverd te krijgen. De levering is uiteindelijk op de gevraagde tijd geleverd top. Maar nog belangrijker het eten was zeer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de BESTE Griek of all places!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste Griek van Eindhoven

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, ook al hadden we tijdens de spits besteld. Eten was weer erg lekker, top!!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer. Aanrader!!!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd.......heel goed en lekker.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle levering. Top.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd. 1 minpuntje tzatziki die bij de giros als standaard wordt geleverd is maar een heel klein bakje.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd,overheerlijk.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Rhodos gril schotel was weer heerlijk!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en van goede kwaliteit. Heel snel bezorgd.Gewoon goed zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, wel jammer dat er erg weinig tzaziki bij zat (1x mini bakje)

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super weer. Aanrader

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg snel. Het eten was erg lekker. Maar wel veel.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, bezorging was er op de afgesproken tijd en eten was goed warm.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, helaas voor de tweede x de extra bestelde tzatziki vergeten maar dit is meteen super opgelost! Complimenten hiervoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Everything was great and delicious. but there was a big problem. Even though I wrote we are vegetarian and reminded it when I came to restaurant, there was KALAMARAKIA, and some kind of shrimp in pikilia order. Maybe someone thought vegetarian means they can eat sea animals. But there was also MANITARIA GEMISTA which included minced meat which is definitely not vegetarian. So I was double careful. But if I order next time, I should be much more careful and tell which is vegetarian and which is not in their own menu.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Toch even ‘uit eten’ als je bij Lithos afhaalt, wat een heerlijkheid! Aanrader!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer maar zeker niet de laatste keer... Afhaal was top. Kan alleen maar beter in het restaurant!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er weer van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten..! 👍👍👍👍👍

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste van Eindhoven zolang hij er is👌

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, echt kwaliteit! Keurig netjes verpakt en nog lekker warm bij thuiskomst!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Combi vis/vlees schotel is een echte aanrader!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van de bisschop. Was meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer lekker en vlug bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Rhodos grilschotel, goed warm en op tijd bezorgd.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, als altijd en supersnelle en erg vriendelijke bezorging.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal super al een paar keer laten bezorgen super eten en altijd vriendelijk top

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en precies op tijd

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de beste en lekkerste Griek van Eindhoven en omstreken, heerlijk eten en ontzettend lieve mensen. Aanrader!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!Eten lekker en warm snelle levering...erg tevreden...bestel er al sinds lockdowns en daarvoor vaak wezen eten ben zo tevreden...huiselijk gevoel klantvriendelijk!voor mij geen andere griek meer😍💪Ga zo door Lithos ben blij met jullie!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het restaurant is het(logisch)veel beter

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, vers en fijn dat het door Litho’s zelf gebracht werd. Het eten was warm en op tijd geleverd.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, net als altijd. Hopelijk tot snel in de Kerkstraat.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is net zo goed als we gewend zijn en als je het afhaald zijn ze net zo vriendelijk in deze zware tijden

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en goed verzorgd zoals altijd en snel geleverd zeker een aanrader!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom top. Gauw weer open gaan!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten, goed op temperatuur en een vriendelijke bezorger die op tijd was .

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was wéér super lekker. Wel jammer dat er in de Achtse Barrier nu niet meer bezorgd wordt. Dat vonden we juist zo fijn. Maar echt weer heerlijk gegeten!!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer besteld. Ooh wat was het weer overheerlijk.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. We missen het restaurant, maar blij dat we zo er ook van kunnen genieten

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! We hebben de lithos schotel afgehaald en het was echt heerlijk! Goede combinatie tussen vlees en vis met veel bijgerechten. Echt een aanrader!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, netvzo goed als in het restaurant. Top. Dank en tot gauw.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good dishes! Delivery was on time. Definitely will eat here again.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, het vlees was heel mals .Het portie was zeer voldoende en het eten was precies op tijd, voor herhaling vatbaar. Het enige wat je mist is het vriendelijk onthaal van de familie en het borreltje ouzo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst uitgeprobeerd online bestellen. Het is ons prima bevallen. Het eten werd precies op tijd gebracht. Het eten was goed warm. Zoals wij gewend waren van Lithos was het eten weer fantastisch. Het liefst eten wij gezellig in het restaurant zelf maar zolang de huidige situatie van kracht blijft zullen wij vaker van deze mogelijkheid gebruik gaan maken.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van een heerlijke Griekse maaltijd die keurig verzorgd thuisbezorgd werd.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen via de site! Levering was precies op tijd! Lekker weer een keertje grieks gegeten, met de bekende kwaliteit van Lithos. Jammer dat dit nog niet kan in de gezellige omgeving van jullie mooie restaurant!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, weer uitstekend, goed verzorgd, erg lekker en snel bezorgd.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super lekker

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd; goede kwaliteit. Tevreden, als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdig bezorgd. Smaakte goed, helemaal prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk alles was nog goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect. Het eten lekker. Jammer dat het vlees te hard was voorgebakken.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd.. Geweldig! :)